PASTA

U nás v BUTCHER's používáme výhradně domácí a italské chlazené těstoviny.
  • čerstvé těstoviny jsou ihned po výrobě chlazené, aby si udržely čerstvost
  • čerstvé těstoviny nejsou mražené ani sušené
  • čerstvé těstoviny nejsou předvařené
  • minimální trvanlivost čerstvých těstovin je 10 dní od data výroby

Výhody chlazených těstovin:

Čerstvé těstoviny se prodávají syrové, tudíž nejsou sušené, mražené, ani předvařené. Jejich výjimečnost je právě v jejich čerstvosti, protože se zanedlouho od výroby dostanou na Váš talíř. Když jednou ochutnáte čerstvé těstoviny, už nebudete chtít jiné.

Špagety 2, 3 mm (Spaghetti 2, 3 mm)

__pagety___irok__.jpg__pagety___irok___detail.jpg

Lasagne

dm_PAD5881 web_1.jpgdm_PAD5879.jpg

Úzké nudle (Linguine)

nudle___zk__.jpgnudle_uzke_detail.jpg

Široké nudle (Tagliatelle)

nudle___irok__.jpgnudle___irok___detail.jpg

Penne (Penne rigate)

penne.jpg penne_detail.jpg

Vřetena (Fusilli)

vretena.jpg vretena_detail.jpg

 

 

Jít zpět

 

 

Brno: +420 734 309 499 Otevírací doba: PO-NE 11.30-22.00 hod

 

Než budete pokračovat

Snažíme se náš web neustále vylepšovat. A k tomu potřebujeme data. Sbíráme je pomocí cookies, které nám pomáhají analyzovat návštěvnost a následně přizpůsobit obsah a reklamu. Pokud se sběrem cookies nesouhlasíte, klikněte zde.

Cookies - nastavení

zavřít

Snažíme se náš web neustále vylepšovat. A k tomu potřebujeme data. Sbíráme je pomocí cookies, které nám pomáhají analyzovat návštěvnost a následně přizpůsobit obsah a reklamu. Pokud se sběrem cookies nesouhlasíte, klikněte zde.

Správa předvoleb souhlasu

Nezbytné cookies

Bez nich se web neobejde. Zajišťují, aby vše fungovalo, jak má.

vždy povoleno

Marketingové cookies

Shromažďují informace, které pomáhají k lepšímu přizpůsobení reklam vašim zájmům.

Personalizační cookies

Se zapnutým personalizovaným cílením budeme zpracovávat informace o vašem chování na webu. Díky tomu jsme vám schopni nabídnout to, co vás zajímá.

Analytické cookies

Pomáhají nám zjistit, kdo navštěvuje náš web a jak ho lidé používají. Díky těmto datům můžeme efektivně pracovat na vylepšování obsahu i funkčnosti.