Flavors of Italy Rezervujte si Váš stůl na akci

ANTIPASTI
VITELLO TONNATO
Filírované telecí plátky s tuňákovým dipem, kapary.
CAPRESE BURRATA AL ASPARAGI
Čerstvá Burrata, farmářské rajčata, chřestový salát, olej extra virgin.
PIEDMONTESE TARTARE
Tartar z hovězí svíčkové, kapary, lanýž, olivový olej.
PRIMI E SECONDI PIATTI
TAGLIOLINI AL TARTUFO
Čerstvě připravené těstoviny s máslem, strouhaným lanýžem a sýrem parmazán.
RISOTTO LIMONE CON GAMBERETTI
Krémové citrónové rizoto, grilované krevety.
FILETTO ROSSINI
Steak z hovězí svíčkové, grilovaná bruschetta, foie gras, demi glacé.
DOLCE
TIRAMISU PISTACCHIO
Jemně vyšlehaný krém z mascarpone a pistácií.
Připravil šéfkuchař Martin Němec